Izjava o ograničenju odgovornosti

Sadržaj ovih web stranica dostupan je javnosti isključivo u informativne svrhe te Autotrans ulaže razumne napore kako bi osigurao pouzdanost, točnost i redovitost ažuriranja informacija objavljenih na ovim web stranicama.

Autotrans zadržava pravo izmjene sadržaja ili funkcioniranja ovih web stranica u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Autotrans se odriče odgovornosti za bilo kakve netočnosti, nedostatke ili propuste u sadržaju objavljenom na ovoj web stranici, a koji mogu proizlaziti iz pogrešaka pri unosu podataka, tisku, formatiranju ili skeniranju. Nadalje, Autotrans ni u kojem slučaju ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove koji mogu nastati kao rezultat uporabe ili nemogućnosti uporabe podataka dostupnih na ovim web stranicama.

Autotrans ni na koji način nije odgovoran za sadržaj drugih web stranica preko kojih korisnik može pristupiti ovoj web stranici ili drugih web stranica povezanih s njom, niti za bilo kakav gubitak podataka ili prihoda koji su posljedica uporabe web stranica s kojima ova stranica može biti povezana.

Nadalje, Autotrans ne preuzima odgovornost za privremenu nedostupnost web stranica koju su uzrokovali tehnički problemi izvan kontrole Autotransa.