Informacije i rezervacije

Informacije o voznom redu i cijenama voznih karata dostupne su putem:

Radno vrijeme: svakodnevno od 6:00 do 22:00;

Telefon: +385 72 660 660

E-mail: info@arriva.com.hr    

Pošaljite mail 

 Rezervirati sjedalo moguće je:

  • Osobno na prodajnim mjestima Autotransa
  • Telefonom na broj info centra +385 72 660 660 ili prodajnog mjesta
  • E-mailom info centra info@arriva.com.hr ili prodajnog mjesta ( navesti: ime i prezime osobe koja putuje, datum, vrijeme i mjesto polaska putovanja i relaciju putovanja).

Nakon toga, putnik je dužan kupiti putnu kartu i rezervaciju najkasnije 2 sata prije početka putovanja u unutarnjem linijskom prijevozu odnosno 6 sati u međunarodnom linijskom prijevozu. U protivnom, putnik gubi pravo na rezervirano sjedište.

 

Internet kupovina

Putne karte moguće je kupiti online najkasnije:

  • 2 sata prije polaska vozila u unutarnjem cestovnom prometu kao i polascima iz/za Trst i Ljubljanu
  • 6 sati u međunarodnom prijevozu i prijevozu unutar Europske unije (isključeni Trst i Ljubljana), za sve polaske iz Hrvatske
  • 24 sata u međunarodnom cestovnom prijevozu i prijevozu unutar Europske unije (isključeni Trst i Ljubljana), za sve polaske u pravcu Hrvatske.

Pri kupnji putne karte putem interneta mjesto za sjedenje u polaznom smjeru je osigurano uz naknadu od 5,00 kn kod kupnje tuzemne odnosno 10,00 kn kod kupnju inozemne karte.

Ukoliko je putem interneta kupljena povratna putna karta, prilikom povratka potrebno je rezervirati sjedište na jednom od prodajnim mjesta Autotransa s obzirom da na internetu rezervacija mjesta sjedenja bez kupnje karte nije moguća.